Karriertanácsadás angolul

Életpálya Újragondolva – Személyre Szabott Karriertanácsadás és Készségfejlesztés angolul

Egyedi megközelítést alkalmazok karriered újra értelmezésében. Célom, hogy segítsem feltárni és fejleszteni azokat a készségeket és kompetenciákat, amelyekkel teljes mértékben kiaknázhatod a képességeidet a munkaerő piacon.

Ez magában foglalja:

  • Egyéni Készség- és Kompetenciaelemzés: Feltérképezem az erősségeket, fejleszthető területeket és rejtett képességeket.
  • Személyre Szabott Karriertervezés: Az egyedi adottságaidhoz és céljaidhoz igazítva dolgozunk ki karrierterveket, amelyek hozzásegítenek a megfelelő munkakör kiválasztásához és eléréséhez.
  • Életpálya-módosítási Tanácsadás: Legyen szó karrierváltásról vagy fejlődési lehetőségek kiaknázásáról, összeállítunk egy konkrét cselekvési tervet.
  • Állásinterjú felkészítés: amennyiben úgy döntesz, folytathatjuk az interjúra való felkészüléssel a lehetséges megpályázandó munkakörökre épülően.

Válaszd az „Életpálya Újragondolva” felkészítést, és tegyél lépést egy sikeresebb és kielégítőbb karrier felé – mindezt angol nyelven! További információért és a felkészítés megkezdéséhez vedd fel velem a kapcsolatot.