E-mail: hello@elvezdazangolt.hu | Skype: Adrienn Borbély Angol | Facebook | Tanulj olaszul is!

Módszertan

Célom a kommunikáció képes és egyénre szabott nyelvtudás, amit összehangolok a nyelvi ismeretek gyakorlásával, elsajátításával, így elősegítve a nyelvi képességek fejlesztésének folyamatát.

Óráimon érdekes és tanulságos, sikerélményhez juttató tanulásban vehetsz részt, ami egyszerre fejleszti a kommunikációs és nyelvi tudásodat.

Fontosnak tartom  egyéni tanulási tervek kidolgozását, így igazán személyre szabottan tudok Veled foglalkozni.  A konkrét példákra épülő gyakorlatok, a könnyen elérhető és feldolgozható segédanyagok elősegítik, hogy örömmel tanuld az angolt!

Mivel alapvégzettségem szerint felnőttképzési menedzser vagyok, fontosnak tartom, hogy a felnőtteket ne pedagógiai, hanem andragógiai módszerek alapján tanítsam ill. tanulásukat koordináljam.

 Az egyénre szabott oktatás alapja, hogy az első órán felmérem a “hozott” tudást ill. a leendő tanítvánnyal közösen egy pontos profilt  dolgozok ki az elérendő célt és lehetőségeket figyelembe véve.
Nem a tankönyvek elvárásaira építjük fel a munkánkat, hanem a meghatározott cél érdekében én állítok össze egy tananyagot, aminek alapján óráról órára haladunk.

Vedd fel velem a kapcsolatot, és gyere el egy bemutatkozó órára!

Az sem gond, ha eddig még soha nem tanultál angolul… Az első óra ingyenes!