E-mail: hello@elvezdazangolt.hu | Skype: Adrienn Borbély Angol | Facebook | Tanulj olaszul is!

Tanulj angolul online!

Tanulj a saját igényeidnek megfelelően és a saját tempódban, online, skype-s órák keretében, egy 30 perces ingyenes próba órán ismerkedj meg a módszerrel!

Örülsz, ha a nyelvórára időd jut, de az utazás már nem fér bele? Jó lenne, ha házhoz menne a tanár? Szeretnél otthon, az íróasztalod mellől vagy a kanapéról nyelvet tanulni? Akkor most belevághatsz végre.

Használd ki az internet adta előnyöket és tanulj angolul a saját szobádból! Ha nincs időd, kedved vagy energiád órára szaladgálni, de most már nem halogathatod, hogy végre meg merj szólalni angolul, lépj kapcsolatba velem.

Ha már tudod, mi a célod a nyelvtanulással, milyen nyelvvizsgát szeretnél letenni, ugyanolyan eredményes lehetsz ezen a módon, mint a hagyományos nyelvtanulás során, sőt, jártasságot és magabiztos tudást szerezhetsz az online tanulásban.

Az óráimra egyszerűen be tudsz jelentkezni a saját időbeosztásodnak megfelelően applikáció alkalmazásával, melyet a telefonodra is letölthetsz.

https://elvezdazangolt.booked4.us/public/

Rendszerezheted a felhasznált anyagokat egy mappában a laptopodon, így azok mindig kéznél lesznek. A vizsgákra felkészítő feladatokat is küldöm, hangfájlokkal együtt.

Ha szeretnéd, mert jobban tudsz úgy tanulni, ki is tudod nyomtatni az órák tananyagát.

Az online órákkal a napi rutinod része lesz az angol tanulás, így tényleg kedved kapsz majd ahhoz, hogy minél több dolgot olvass, hallgass idegen nyelven is!

Az óradíjról e-számlát fogsz kapni.

Vedd fel velem a kapcsolatot, és gyere el egy bemutatkozó órára!

Az sem gond, ha eddig még soha nem tanultál angolul… Az első óra ingyenes!