E-mail: hello@elvezdazangolt.hu | Skype: Adrienn Borbély Angol | Facebook | Tanulj olaszul is!

Rólam

Angol és olasz tanítás, korrepetálás, vizsgára felkészítés.

Irodai és üzleti angol nyelvoktatás, angol állásinterjúra felkészítés.
Szakmai angol – általános üzleti, marketing, turisztika (légiutas-kísérő szaknyelv is) és kereskedelmi,orvosi, 
gyógyszeripari szaknyelv oktatása.

Alapvégzettségem szerint, felnőttképzési menedzserként különösen érdekel, miért és hogyan tanulnak másként a felnőttek, ezt kihasználva építem fel az óráimat egyéni módszertan szerint /lásd bővebben: Módszertan /.

A Pécsi Egyetemen okleveles felnőttképzési menedzser képesítést szereztem, majd olasz-angol szakot végeztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, valamint Cambridge-i CELTA angoltanári képesítéssel is rendelkezem.

Több éves multinacionális vállalatoknál és külföldön szerzett idegennyelvi gyakorlattal rendelkezem, így pontosan tudom, mennyire fontos, hogy a munkánk és utazásaink során képesek legyünk egy másik, vagy akár több idegen nyelven is kommunikálni, akár írásos, akár szóbeli formában.

LCCI, KITEX, BGF, Europro üzleti, valamint nemzetközi nyelvvizsgákra /EURO, TELC, ECL, IELTS-ez a nyelvvizsga kell USA, kanadai, ausztrál munkavállaláshoz és az európai egyetemekre, valamint a Brexit után Nagy- Britanniába!/, BME állami nyelvvizsgára,közép és emelt szintű érettségire és állásinterjúkra is vállalok felkészítést, nagy tapasztalattal.

Vedd fel velem a kapcsolatot, és gyere el egy bemutatkozó órára!

Az sem gond, ha eddig még soha nem tanultál angolul… Az első óra ingyenes!