Tanulj online

Tanulj a saját igényeidnek megfelelően és a saját tempódban, skype-on keresztül megtartott online órák keretében, miután egy 30 perces ingyenes próba óra keretein belül megismerkedtél a módszerrel!
Örülsz, ha a nyelvórára időd jut, de az utazás már nem fér bele? Jó lenne, ha házhoz menne a tanár? Szeretnél otthon, az íróasztalod mellől vagy a kanapéról nyelvet tanulni? Akkor most belevághatsz végre. Használd ki az internet adta előnyöket és tanulj angolul a saját szobádból! Ha nincs időd, kedved vagy energiád órára szaladgálni, de most már nem halogathatod, hogy végre meg merj szólalni angolul, lépj kapcsolatba velem. Ha pedig már tudod, mi a célod a nyelvtanulással, milyen nyelvvizsgát szeretnél letenni, ugyanolyan eredményes lehetsz ezen a módon, mint a hagyományos nyelvtanulás során, sőt, jártasságot és magabiztos tudást szerezhetsz az online tanulásban. Az óráimra egyszerűen be tudsz jelentkezni a saját időbeosztásodnak megfelelően egy applikáció segítségével, melyet akár a telefonodra is letölthetsz. Rendszerezheted a felhasznált anyagokat egy mappában a laptopodon, így azok mindig kéznél lesznek. A vizsgákra felkészítő feladatokat is küldöm, hangfájlokkal együtt.

Az online órákkal a napi rutinod része lesz az angol tanulás, így tényleg kedved kapsz majd ahhoz, hogy minél több dolgot olvass, hallgass idegen nyelven is! Az óradíjról pedig e-számlát fogsz kapni.

Foglalj időpontot az első bemutatkozó órára!

Tedd meg az első lépést még ma!