Bemutatkozás

Angol és olasz tanítás, korrepetálás, irodai és üzleti angol nyelvoktatás valamint vizsgára és angol nyelvű állásinterjúra való felkészítés. Szakmai angol, általános, üzleti, marketing, turisztika (légiutas-kísérő szaknyelv is), továbbá kereskedelmi, orvosi valamint gyógyszeripari szaknyelv oktatása.

A Pécsi Egyetemen okleveles felnőttképzési menedzser képesítést szereztem, majd olasz-angol szakot végeztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, valamint Cambridge-i CELTA angoltanári képesítéssel is rendelkezem. Több éves, multinacionális vállalatoknál és külföldön szerzett idegennyelvi gyakorlattal rendelkezem, így pontosan tudom, mennyire fontos, hogy a munkánk és utazásaink során képesek legyünk egy, vagy akár több idegen nyelven is kommunikálni, mind írásos, mind pedig szóbeli formában.

LCCI, KITEX, BGF, Europro üzleti és nemzetközi nyelvvizsgákra, Euroexam, TELC, ECL, IELTS, BME állami nyelvvizsgára, továbbá közép és emelt szintű érettségire és állásinterjúkra is vállalok felkészítést, nagy tapasztalattal.

Borbély Adrienn portré

Ismerj meg jobban

Alapvégzettségem szerint, felnőttképzési menedzserként különösen érdekel, miért és hogyan tanulnak másként a felnőttek, ezt kihasználva építem fel az óráimat egyéni módszertan szerint. A Pécsi Egyetemen okleveles felnőttképzési menedzser képesítést szereztem, majd olasz-angol szakot végeztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, valamint Cambridge-i CELTA angoltanári képesítéssel is rendelkezem.

Illusztráció

Hatékony módszertan

Célom a kommunikáció képes és egyénre szabott nyelvtudás, amit összehangolok a nyelvi ismeretek gyakorlásával, elsajátításával, így elősegítve a nyelvi képességek fejlesztésének folyamatát.Óráimon érdekes és tanulságos, sikerélményhez juttató tanulásban vehetsz részt, ami egyszerre fejleszti a kommunikációs és nyelvi tudásodat.

Hatékony módszertan

Fontosnak tartom egyéni tanulási tervek kidolgozását, így igazán személyre szabottan tudok Veled foglalkozni. A konkrét példákra épülő gyakorlatok, és a befogadható anyagok által örömmel tanulod majd az angolt!

Fogom a kezedet

Mivel alapvégzettségem szerint felnőttképzési menedzser vagyok, fontosnak tartom, hogy a felnőtteket ne pedagógiai, hanem andragógiai módszerek alapján tanítsam ill. tanulásukat koordináljam.

Pontosan Rád szabva

Az egyénre szabott oktatás alapja, hogy az első órán felmérem a “hozott” tudást ill. a leendő tanítvánnyal közösen egy pontos profilt dolgozok ki az elérendő célt és lehetőségeket figyelembe véve.

Szólalj meg Te is magabiztosan angol nyelven!

Angol és olasz tanítás, korrepetálás, vizsgára való felkészítés.
Foglalj időpontot és tedd meg az első lépést még ma!

Én is kipróbálom!

Írj nekem

Amennyiben kérdésed van, vagy úgy érzed, hogy valami miatt még nem állsz készen, vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlapon vagy a hello@elvedzazangolt.hu e-mail címen kezesztül.