Tanulj angolul online

Tanulj a saját igényeidnek megfelelően és a saját tempódban, skype-on keresztül megtartott online órák keretében, miután egy 30 perces ingyenes próba óra keretein belül megismerkedtél a módszerrel! Örülsz, ha a nyelvórára időd jut, de az utazás már nem fér bele? Jó lenne, ha házhoz menne a tanár? Szeretnél otthon, az íróasztalod mellől vagy a kanapéról nyelvet tanulni? Akkor most belevághatsz végre. Használd ki az internet adta előnyöket és tanulj angolul a saját szobádból! Ha nincs időd, kedved vagy energiád órára szaladgálni, de most már nem halogathatod, hogy végre meg merj szólalni angolul, lépj kapcsolatba velem. Ha pedig már tudod, mi a célod a nyelvtanulással, milyen nyelvvizsgát szeretnél letenni, ugyanolyan eredményes lehetsz ezen a módon, mint a hagyományos nyelvtanulás során, sőt, jártasságot és magabiztos tudást szerezhetsz az online tanulásban. Az óráimra egyszerűen be tudsz jelentkezni a saját időbeosztásodnak megfelelően egy applikáció segítségével, melyet akár a telefonodra is letölthetsz. Rendszerezheted a felhasznált anyagokat egy mappában a laptopodon, így azok mindig kéznél lesznek. A vizsgákra felkészítő feladatokat is küldöm, hangfájlokkal együtt.

Az online órákkal a napi rutinod része lesz az angol tanulás, így tényleg kedved kapsz majd ahhoz, hogy minél több dolgot olvass, hallgass idegen nyelven is! Az óradíjról pedig e-számlát fogsz kapni.

Szólalj meg Te is magabiztosan angol nyelven!

Angol és olasz tanítás, korrepetálás, vizsgára való felkészítés.
Foglalj időpontot és tedd meg az első lépést még ma!

Én is kipróbálom!

Írj nekem

Amennyiben kérdésed van, vagy úgy érzed, hogy valami miatt még nem állsz készen, vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlapon vagy a hello@elvedzazangolt.hu e-mail címen kezesztül.